Wilma Nanninga: Everon Jackson Hooi valt op mannen

De geruchten doen de ronde dat Everon Jackson Hooi op mannen valt. Telegraaf-journaliste Wilma Nanninga beweerde vandaag dat de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur een romance beleeft met collega-acteur Ferry Doedens. Everon Jackson Hooi weigert uitsluitsel te geven in deze kwestie. 

"Als ik er al iets over wil zeggen, dan doe ik dat zeker vandaag niet", heeft Everon laten weten aan RTL Boulevard. "Dan lijkt het alsof ik wil reageren omdat Wilma Nanninga zogenaamd zo 'moedig' geweest is om dit te publiceren."

De uitspraak van Nanninga is opvallend te noemen, aangezien Doedens niet lang geleden kenbaar maakte een relatie te hebben met Wicked-acteur Nuno Azevedo. De relatie lijkt nog in volle bloei te staan. 

Nanninga is echter zeker van haar zaak. "Het is alom bekend dat hij met jongens stapt en ook andere dingen doet", vertelt ze. De journaliste ontving naar eigen zeggen een mail van de acteur, waarin hij aangeeft niet op zijn privéleven te willen ingaan. "Als hij echt niet had gewild dat ik er iets over zou schrijven, dan had hij dat gelijk laten weten."