Nieuwe Pokmon Mystery Dungeon op komst

Pokémon-fans met een Nintendo 3DS kunnen zich gaan opmaken voor een nieuwe Pokémon: Mystery Dungeon-game. Dit heeft CoroCoro, een Japanse blad, aangegeven in haar nieuwe maandelijkse exemplaar. De game moet nog dit jaar verschijnen voor Nintendo 3DS.

Pokémon Mystery Dungeon: Magnagate and the Infinite Labyrinth, moet deze winter in Japan in de winkels liggen. Wanneer gamers in Europa de game kunnen kopen is voorlopig niet bekend. De game is geheel te spelen in 3D en bevat augmented reality waarmee we kaartjes kunnen scannen. Door de kaartjes in te scannen verdien je nieuwe dungeons. Daarnaast is aangegeven dat er maar één versie moet verschijnen, normaal zijn Pokémon-games meestal te verkrijgen in twee versies.

In Pokémon Mystery Dungeon begin je als een personage die in een Pokémon verandert. Zo kun je kiezen om te veranderen in Pikachu, Oshawott, Axew, Snivy of Tepig. De game bevat diverse Pokémon uit de Unova-regio waaronder Gurdurr, Hydreigon en Virizion. Via deze Pokémon krijg je nieuwe quests en andere missies.

Pokemon