Nicki Minaj komt terug op steun voor Romney

Nicki Minaj blijkt toch voorstander van een herverkiezing van de Democratische president Barack Obama. In een rap leek de 29-jarige Minaj vorige week haar steun uit te spreken voor Obama's tegenstander, de Republikein Mitt Romney.

"Ik ben een Republikein en ik stem op Mitt Romney", rapt Minaj in het nummer Mercy. Nadat Obama zijn licht liet schijnen op de rap van Minaj, biechtte de rapper op dat ze sarcastisch was. "Bedankt dat je mijn creatieve humor en sarcasme begrijpt meneer de president", twitterde Nicki naar aanleiding van een interview met Obama.

Tegenover een radiostation uit Florida biechtte Obama op dat hij geen idee had hoe serieus hij Minaj moest nemen. "Ze houdt ervan om verschillende personages neer te zetten, dus ik heb geen idee wat er aan de hand is", zei Obama over Minaj, die eerder rapte dat ze 'een oogje heeft op Barack Obama'.

Na het interview liet Minaj opnieuw haar liefde voor Obama doorschemeren. "Geweldig", twitterde ze. "Nu kan ik mijn kleinkinderen vertellen dat de eerste zwarte president van de Verenigde Staten de tijd heeft genomen in te gaan op een vraag over Nicki Minaj."