Rihanna eert oma met tatoeage tussen borsten

Rihanna heeft een aparte plek gevonden om haar overleden grootmoeder te eren. De zangeres heeft ter nagedachtenis aan haar oma een tatoeage tussen haar borsten laten plaatsen. Rihanna onthulde haar lichaamsversiering maandag via Twitter.

Tussen de borsten van de 24-jarige zangeres prijkt voortaan het hoofd van de godin Isis. Haar vleugels lopen door onder de borsten van Rihanna. Isis, een van de belangrijkste godinnen uit de Egyptische mythologie, staat symbool voor vruchtbaarheid en liefde.

Voor Rihanna symboliseert Isis echter haar overleden oma. "Godin Isis, een complete vrouw, model voor toekomstige generaties", schreef Rihanna bij de foto van haar nieuwe lichaamsversiering. "GranGranDolly, altijd in en op mijn hart." Rihanna's grootmoeder Ciara 'Dolly' Brathwaite bezweek in juli aan kanker.

Isis is volgens entertainmentblad The Hollywood Reporter Rihanna's achttiende tatoeage. De zangeres heeft onder meer 'sst' op haar vinger staan, liet een pistool vastleggen op haar dijbeen en liet Rebelle Fleur in haar nek tatoeëren. In juni liet Rihanna een roofvogel in de vorm van een pistool op haar enkel zetten.