Grootse nachtlaunch WoW: Mists of Pandaria

Dinsdag 25 september wordt de lancering van World of Warcraft: Mists of Pandaria gevierd met een groots opgezet launchevenement bij de MediaMarkt Rotterdam.

Zoals het thema van Mists of Pandaria is, zal het plein voor de MM geheel in Oosterse sferen gehuld zijn en kunnen de fans op een groot scherm genieten van een anderhalf uur durende show. Deze show bevat onder meer exclusieve interviews met enkele developers uit het Blizzard-team en nooit vertoonde gameplaybeelden.

Verder is een WoW-nachtlaunch natuurlijk geen WoW-nachtlaunch als er geen grote cosplay-wedstrijd plaatsvindt. Elke cosplayer op het evenement  wordt beloond met een uniek WoW t-shirt en de drie best verklede cosplayers strijden om een spectaculaire hoofdprijs die bestaat uit een Alienware X51 Gaming PC!

Zoals een echt launchevenement betaamt heeft de MediaMarkt Rotterdam het grootste aantal Collector’s Editions in huis, maar liefst 700 stuks!. Verder zullen de eerste vijfhonderd bezoekers een fraai en exclusief aandenken van Mists of Pandaria mee naar huis mee krijgen.

De Mists of Pandaria-nachtopening vindt plaats bij de MediaMarkt Rotterdam Centrum op het Binnenwegplein 50-52. De show start om 22.30 uur.

World of Warcraft: Mists of Pandaria