Halbe Zijlstra (VVD) live op FOK! vrijdag 7 september om 10.15 uur

Vrijdag 7 september zal Halbe Zijlstra van 10.15 uur tot 11.15 uur live op FOK! aanwezig zijn om onze en jullie vragen te beantwoorden. Hij heeft daarvoor tijd vrij gemaakt in deze drukke campagnetijd van de VVD in de aanloop naar de verkiezingen, waarvoor wij hem uiteraard erkentelijk zijn.

Halbe Zijlstra:
"Ik wil er voor zorgen dat mijn zoontje van vier het straks beter heeft dan ik. Daarom wil ik er voor zorgen dat het onderwijs in Nederland nog beter wordt en dat talent beter wordt benut. Dat betekent meer uitdagingen in het onderwijs en meer oog voor verschillen tussen leerlingen.

Ook wil ik dat mijn zoontje geen last heeft van de enorme staatsschuld die sinds de jaren zeventig is opgebouwd. Daarom moet het mes in de overheidsfinanciën en moeten we af van het denkbeeld dat de overheid voor alles verantwoordelijk is. Ik vind dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor onze keuzes, behalve als iemand daar echt niet toe in staat is".

Als je er vrijdagochtend aanstaande live bij bent kan je je vraag zelf stellen aan Halbe. Mocht je op dat uur écht niet live op FOK! aanwezig kunnen zijn, kan je ook in dit topic vast je vraag achter laten. De gespreksleider van FOK! zal dan trachten jouw vraag alsnog voor te leggen tijdens het live gesprek.

We hopen op een verhelderende, kritische en pittige discussie!

 VVD'er Halbe Zijlstra wil met D66 regeren (ANP)

Halbe Zijlstra (bron: Novum)