Twitter redt bruiloft

Even leek het erop dat de bruiloft tussen Lauren Lane en Daniel Welch niet door kon gaan. Een simpele tweet zorgde er uiteindelijk voor dat de mooiste dag van hun leven toch plaats kon vinden.

Zes weken voordat Lane en Welch in het huwelijksbootje zouden stappen, liet het bedrijf dat de bruiloft zou organiseren weten dat het zijn deuren sloot. Helaas betekende dit voor de twee tortelduifjes dat zij hun zuur verdiende geld kwijt zouden zijn. In totaal een bedrag van 4500 pond, omgerekend een kleine 5700 euro. Het leek er dan ook op dat het huwelijksbootje figuurlijk zou zinken en de bruiloft niet door zou kunnen gaan.

Een wanhopige tweet van Lane aan de Britse tv-presentatrice Davina McCall zorgde echter voor de helpende hand. "Looking for help with all aspects of our wedding after venue goes bust with 6 weeks 2go & with our £4.5k! Pls RT, RT like", tweette de wanhopige bruid in spé. McCall besloot de tweet te retweeten, waarna de reacties al snel binnenstroomden.

Tientallen mensen lieten weten de bruid te willen helpen en boden het paar diverse spullen aan. Uiteindelijk werden er spullen en diensten ter waarde van meer dan 10.000 pond (ruim 12.500 euro) aangeboden. De bruiloft kon dan ook uiteindelijk gewoon doorgaan.

Het koppel is uiteindelijk toch gelukkig getrouwd. Ze leven dan ook hopelijk nog lang en gelukkig.