[CL] Uitslagen play-offs (28/08/2012)

Dinsdagavond werden vijf returns gespeeld in de play-offronde van de Champions League.  Woensdag zijn de overige vijf wedstrijden. De loting van de groepsfase van de Champions League is donderdag.

Anderlecht wist pas in de slotfase AEL Limassol te verslaan. In de 81ste minuut werd het 1-0 door Mbokani en vlak voor tijd maakte Jakovenko er 2-0 van. Panathinaikos kwam thuis niet tot scoren waardoor Malaga door gaat naar de groepsfase van het miljoenenbal.

Ironi Kiryat Shmona kwam nog wel op 1-0 tegen BATE Borisov, maar vlak voor tijd kwam BATE op gelijke hoogte. Omdat ze de heenwedstrijd met 0-2 verloren was het niet genoeg om door te gaan. Dinamo Zagreb won opnieuw van Maribor om de groepsfase van de Champions League te bereiken.

Udinese en Sporting Braga hadden aan 180 minuten niet genoeg om een winnaar te bepalen. De eerste wedstrijd eindigde in 1-1 en deze stand stond vanavond na de reguliere speeltijd weer op het bord. Udinese kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Armero. Braga kwam in de tweede helft terug door een treffer van Ruben Micael. Braga won uiteindelijk na strafschoppen.