'Feyenoord toont interesse in PellŤ'

Graziano Pellè zou zomaar terug kunnen keren op de Nederlandse velden. Volgens Jan-Dirk Stouten, verslaggever voor RTV Rijnmond, zit Feyenoord mogelijk achter de diensten van de Italiaanse aanvaller aan.

Stouten liet eveneens weten contact te hebben gehad met de technisch directeur van Feyenoord, Martin van Geel. Hij wilde echter niets zeggen over mogelijke interesse in de aanvaller. Dit kan er echter op duiden dat er wel degelijk belangstelling is, omdat Van Geel het in het verleden duidelijk liet weten als een naam onjuist was.

Feyenoord is nog altijd op zoek naar aanvallende versterking. Vorig seizoen werd John Guidetti van Manchester City gehuurd en groeide uit tot publiekslieveling. Eerder gingen geruchten dat de Zweed in De Kuip zou terugkeren, maar dit blijkt niet het geval te zijn. Volgens The Citizens zou de speler in november pas weer kunnen spelen.

Pellè speelde in het verleden vier seizoenen voor AZ en kwam daarin tot 78 competitiewedstrijden en veertien doelpunten. Na zijn avontuur in Alkmaar vertrok de aanvaller naar zijn geboorteland en speelde daar voor Sampdoria en zijn huidige werkgever Parma.