Hardy, DiCaprio en Maguire pakken stropers aan

Tom Hardy, Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire gaan samen een film maken. De drie Hollywoodacteurs werken aan een drama over illegale dierenhandel, schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. Het is nog niet bekend of de heren ook zelf in de film gaan spelen.

Het drama is een idee van Hardy, die momenteel onherkenbaar in de bioscopen te zien is als de schurk Bane in The Dark Knight Rises. De Britse acteur heeft zelf vrienden die werkten bij de politie en zich later stortten op het jagen op stropers in Zuid-Afrika en andere landen.

Het drama van Hardy, Maguire en DiCaprio moet lijken op de drugsfilm Traffic van Steven Soderbergh, waarin verschillende facetten van het probleem aan het licht werden gebracht. Zo willen de acteurs de oorlog tegen de Afrikaanse stropers belichten, maar ook hoe de dierenvellen terechtkomen op de catwalks in Parijs.

Hardy en DiCaprio waren twee jaar geleden samen te zien in de dromenthriller Inception. De samenwerking van de twee met Toby Maguire is nog in een pril stadium, wanneer de film in productie moet gaan is dan ook nog niet bekend.


Hardy, DiCaprio en Maguire pakken stropers aan (Foto: Novum)