Billen Mel B zijn best goed

Na een lange reeks te hebben versleten aan de dikbillige socialite Kim Kardashian gaan we nu over naar een ander lekker wijf dat niets kan. En dit keer is het nog een MILF ook: ex-Spice Girl Mel B.

Uit recent verschenen foto's blijkt dat het prima gesteld is met de billen van Mel B. Hoewel de gebruinde al drie kinderen op de wereld heeft gezet (uiteraard van drie verschillende vaders) is ze met recht een MILF te noemen. De gepubliceerde foto's zijn dan ook meer dan het bekijken waard. Ze zijn te zien op de site van kwaliteitskrant The Sun.

Op de foto's is onder andere te zien hoe haar huidige levensgezel, een ware Badr Hari look-a-like, haar kont voorziet van een degelijke olielaag. Vooral de plooien worden daarbij niet ontzien. Ook krijgen we een duidelijk beeld van hoe het met het voorste deel van haar lichaam gesteld is.

Nu weten wij natuurlijk ook wel dat het hier een verkleedpartijtje voor de fotografen betreft, maar dat mag de pret niet drukken. Er zijn tenslotte niet zo heel veel FOK!ers die thuis iets soortgelijks op de bank hebben liggen.

Mocht jouw vriendin of vrouw er toch beter uit zien, neem dan gerust contact op met de redactie. Vergeet niet om bewijsstukken bij te sluiten in de vorm van foto- en/of filmmateriaal. Niets daarvan zal gebruikt worden voor andere doeleinden dan eindeloze exploitatie.