FOK! wat een weer... Beter weer op komst

Goedemorgen! Na een onrustig weekend komen we nu in rustiger vaarwater. De meeste buien zijn nu verdwenen en vandaag blijft het wel overwegend droog. Het is voor veel mensen jammer dat ze nu net vandaag weer aan het werk moeten en het afgelopen weekend werden getrakteerd op soms heel zware buien. 

Op sommige plaatsen is dit weekend 50 tot 70 mm regen gevallen. Dit leidde soms tot overlast. Zaterdagnacht in het noordwesten en zondag het meest in het binnenland, terwijl de buien in het westen langzaam minder werden.

Vandaag is van dat alles geen sprake meer. Voor het het midden van het land is dit de laatste week van de vakantie en het belooft de eerste dagen zeker niet onaardig te worden. Er zijn perioden met zon en het blijft op de meeste plaatsen droog. De temperatuur zal wat hoger liggen dan gisteren, het kan zelfs terrasjesweer worden met 20 graden langs de kust, tot 23 graden in het zuiden van het land.

Nederland
Meer weer op FOK!

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

wolkje
Stephan maakte deze foto van een mooie lucht in de avond (Foto: Stephan)