Barbie baart babydochtertje

Barbie is donderdag bevallen van haar dochtertje. Angelina Melissa Cora kwam aan het begin van de middag ter wereld na een zware, lange bevalling. "Het heeft veel bloed, zweet en tranen gekost", laat Barbies manager weten aan Novum Nieuws.

Barbie, die eigenlijk Samantha de Jong heet, deed ruim zeventien uur over de bevalling. "Maar het is een gezonde meid en moeder en dochter maken het prima." Samantha beviel in het ziekenhuis en gaat voordat ze naar huis gaat naar een kraamhotel.

Samantha en haar echtgenoot Michael hebben Angelina vernoemd naar actrice Angelina Jolie en naar familie van Barbie. "Melissa is haar overleden zusje en Cora haar moeder", zegt de manager over het meisje, dat 3540 gram weegt. Niet alleen Samantha, maar ook Michael heeft zich goed gehouden tijdens de bevalling. "Vader was dapper en heeft er ruim zeventien uur bovenop gezeten."

Geruchten dat Samantha en Michael de namen van hun dochtertje hebben laten tatoeëren, kan Barbies manager niet bevestigen. Angelina is het eerste kindje voor Samantha, die voor de reallifesoap Barbie's Baby wordt gevolgd door RTL 5. Michael heeft al een zoon uit een eerdere relatie.