Penis Emile Ratelband gekrompen

De penis van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband is, naar eigen zeggen, flink gekrompen sinds zijn deelname aan de schoonspringshow 'Sterren Springen op Zaterdag'. "Ik heb (sowieso) maar een heel klein snikkeltje en daar is nu door het trainen (helemáál) niks meer van over," klaagt hij.

"Ik heb ook bijna geen heupen meer. Als ik goed gedoken heb, ben ik mijn zwembroek kwijt. Dus ik denk elke keer: straks met die uitzending hebben we onderwatercamera's en als ik dan goed spring, raak ik mijn zwembroek kwijt en dan zie je m'n snikkel."

Hoewel zijn fallusje nog verder zou zijn gekrompen, is iets anders enorm gegroeid. "M'n neusgaten zijn heel groot geworden. Dus ik hoop dat de camera's letten op m'n neusgaten en niet op m'n piemeltje."

Ratelband zou ook zijn gestopt met het hebben van seks, nadat voormalig Ferry van der Veer, Kelly van der Veer, hem gezegd had dat hij teveel neukte. "Toen zei ik tegen Kelly: hoe weet jij dat dan. Toen zei ze: ik ben man geweest en ik ben nu vrouw, dus ik weet precies wat de consequenties zijn als je te veel wipt. Dus ik heb thuis gezegd: lieverd, even pas op de plaats."

Zowel Kelly van der Veer als Emile Ratelband doe mee aan het SBS programma dat je op de zaterdagavond doet zappen naar alles behalve SBS6.