Jelle Klaasen: "ik ben kapot"

Darter Jelle Klaasen, die dinsdag werd verhoord in verband met het versturen van naaktfoto's aan een 15 jarig meisje met onder andere psychische problemen heeft zijn fout erkend. In een verklaring in de dartskrant komt hij met een uitgebreide reactie, waarin hij aangeeft 'fout te zijn geweest'.

Volgens de dartskrant kloppen de verhalen op internet rondom deze zaak voor een groot gedeelte. Alleen het feit dat Klaasen niet bereikbaar zou zijn voor commentaar is volgens hen niet juist. Omdat de krant van mening is dat ook Jelle Klaasen zijn zegje mag doen in deze zaak heeft zij de verklaring van Klaasen integraal op hun website geplaatst.

Volgens de verklaring van Jelle zocht het meisje ook vaak contact met hem, en hij is zich er van bewust dat hij daar niet op in had moeten gaan. Hij geeft aan dat hij zich zal neerleggen bij een eventuele vervolging en straf. Hij beëindigt zijn verklaring in de dartskrant met de woorden: "Ik ben op dit moment kapot en heb tijd nodig om de dingen op een rij te zetten en mijn fout te verwerken."