'Kim Kardashian, loeder dat je bent'

Onze favoriete aandachtshoer Kim Kardashian ligt weer eens onder vuur. En nee, vandaag zijn het niet de boze feministen.

Kim wordt namelijk door een nog grotere aandachtshoer belaagd met enkele keiharde verwijten. Myla Sinanaj is van mening dat ze kosteloos mee mag liften op de recente onlusten rondom ons aller Kim en haar scheiding, die momenteel uitgevochten wordt in de rechtbank.

Myla is namelijk een ex-neukertje van de ex-man van Kim, waar ze welgeteld 72 dagen mee getrouwd was. Myla mocht twee maanden lang als rebound chick optreden nadat Kim haar man, Kris Humphries, op straat zette.

Myla, die door ook in het bezit te zijn van een dikke reet verdacht veel op Kim lijkt, is van mening dat Kim een 'gemene bitch is. Kim legt namelijk op de dag dat ze precies één jaar getrouwd zou zijn met Kris een verklaring af over haar aandeel in het stuklopen van het huwelijk.

De aandachtshoer wordt door Kris opgeroepen als 'getuige' tijdens het proces en mag dus haar zegje doen in de rechtbank. De duit die ze in het zakje zal doen gaat voornamelijk over de manier waarop Kim haar man bespeeld zou hebben tijdens het droomhuwelijk.

Kris vindt dat hij gebruikt en bespeeld is voor de kijkcijfers en denkt dat Kim nooit van hem gehouden heeft. Zijn rebound-Kim valt hem bij; "Kris had een hekel aan de camera tijdens de opnames van een tv-special over hun huwelijk en kon het niet verkroppen dat zijn leven breeduit aan het publiek getoond werd."

Of Kris echt problemen had met de opnames en alle aandacht valt nog maar te bezien. Hij heeft miljoenen dollars verdiend aan zijn optredens in de serie 'Keeping up with the Kardashians' en de weddingspecial.

Ook aan de eerlijkheid van zijn getuige valt te twijfelen. Zelf is ze daar kort en duidelijk over. "Mijn relatie met Kris is dood. Ik heb dus niets te verliezen als ik de waarheid vertel en daarom zal ik 100% eerlijk zijn als ik een verklaring afleg."

Myla is niet over alles zo duidelijk. Ze wil namelijk niet zeggen wat haar reactie zal zijn wanneer men aan haar geloofwaardigheid zal knagen. Ze verklaarde een tijdje geleden namelijk dat Kris haar bezwangerd zou hebben tijdens hun kortstondige relatie.

Deze verklaring trok ze echter snel weer in. Waarschijnlijk zodat Kris vol kan houden dat hij zich bedrogen en gebruikt voelde na de breuk met Kim. Waar hij zijn rechtszaak omtrent de scheiding op gebaseerd heeft. Het zou immers raar overkomen dat hij kapot zou zijn van verdriet maar ondertussen wel iemand zwangergebatst heeft binnen twee maanden na de breuk.

Waarom Myla trouwens als getuige om moet treden is een raadsel. Eerder gaf ze juist aan dat ze pittige informatie over de twee openbaar zou maken wanneer Kris haar bleef negeren. Later trok ze ook dat weer in door te zeggen dat ze boos was omdat Kris haar een 'neukertje' genoemd had. En zo ben je weer volledig op de hoogte rondom Kim, Kris en hun droomscheiding.

tl;dr Kim Kardashian en twee andere aandachtshoeren vechten om geld en nog meer aandacht in de rechtbank.


Billen ter compensatie van de lange tekst.


Update 22:30 uur

Zojuist is bekendgemaakt wat Myla gezegd zou hebben tijdens haar getuigenis. Gezien het bovenstaande bericht kunnen we het al raden; leugens leugens en nog meer leugens.

Ze verklaarde dat ze nooit met Kris Humphries gedate heeft, geen geld van hem heeft gekregen en dat ze niet zwanger is van hem. Op de vraag of ze seks hebben gehad gaf ze aan dat ze deze vraag niet mocht beantwoorden van haar advocate.

Daarnaast zei ze dat ze nooit een zaak aan wilde spannen tegen Kris. Dit zou ze wel van plan zijn geweest nadat Kris haar afpersingsplannetje verteld had aan de FBI. Een eerdere advocaat van Myla heeft reeds verteld dat hij een eis van 26 pagina's wegens laster had voorbereid tegen Kris...

Maar, ze heeft echt echt echt geen geld aangenomen om verder haar mond te houden over Kris en zijn huwelijk met Kim...