FOK!verkiezingen: De Libertarische Partij

De verkiezingscampagnes zijn weer in volle gang. FOK! heeft alle politieke partijen benaderd met de vraag of ze bereid zijn een vragenlijst in te vullen of een interview te geven. Maar dat willen we niet alleen! Daar willen we de FOK!users natuurlijk graag bij betrekken. Daarom geven we jullie de gelegenheid om vragen te stellen aan politici.

De eerste partij die, bij monde van Bart Voorn, bereid is om ons FOK!kers te woord te staan is de Libertarische Partij. Bart Voorn is de jongste kandidaat voor de Libertarische Partij en staat als nummer 9 op de kandidatenlijst. Na twee jaar lang bij de JOVD te hebben gezeten richtte hij samen met enkele libertariërs uit de Jonge Democraten het Libertarisch Jongeren Platform op, de allereerste libertarische jongerenorganisatie in Nederland. Naast zijn politieke bezigheden studeert hij economie en politicologie aan Amsterdam University College. Het verkiezingsprogramma van de Libertarische Partij is hier te vinden.

We hebben de dealine op vrijdagavond gesteld, om Bart genoeg gelegenheid te geven jullie vragen te beantwoorden. Daarna maken we een selectie en leggen hem de geselecteerde vragen voor. Leuke, opmerkelijke, scherpe vragen, alles is mogelijk.

In dit topic op het forum kan je al je vragen kwijt, en inspiratie opdoen van andere FOK!kers. Discussie kan natuurlijk gewoon onder dit bericht.Brand los!