Terstalls Deal krijgt megapremière

De nieuwe film Deal van regisseur Eddy Terstall gaat op een bijzondere manier in première. De romantische komedie is op maandag 10 september vanaf 10.30 uur de hele dag doorlopend te zien in de bioscoop van EYE Amsterdam.

De cast en crew van Deal zijn de hele dag in EYE aanwezig om het publiek te woord te staan en regisseur Terstall geeft na elke voorstelling een Q&A.

Het is voor zover bekend de eerste keer dat er in Nederland zo´n grote publiekspremière van een nieuwe film wordt georganiseerd. Voor een klein bedrag extra kunnen alle bezoekers ook het premièrefeest bijwonen dat die maandagavond plaatsvindt. Op deze party treedt onder meer saxofonist Benjamin Herman op, die de soundtrack van de film heeft verzorgd.

Deal is de tiende film van Terstall, die eerder onder meer Simon en Rent-A-Friend maakte. De komedie gaat over een onschuldig gesprek over een hypothetische onenightstand tussen een jongeman (Teun Kuilboer) en een barmeisje (Roberta Petzoldt) dat volledig uit de hand loopt.

Deal is vanaf donderdag 13 september door het hele land te zien. Twee weken later is de film ook al beschikbaar via UPC video-on-demand.

Filmregisseur Eddy Terstall