PlayStation Vita-verkoop is acceptabel

Jack Tretton, baas van Sony Computer Entertainment America, heeft in een interview aangegeven dat hij de huidige verkoopcijfers voor de PlayStation Vita accepabel vindt.

"In deze industrie kun je niet te hoog of te laag gaan, want het gaat allemaal erg snel. Ik denk dat er een acceptabel verkoopcijfer is en het aantal dat we verkocht hebben, dat is acceptabel. Als het het drievoudige was, dan was ik gelukkiger, als het een derde van het aantal was, dan was ik teleurgesteld", zegt Tretton. Hij blijft optimistisch voor de toekomst van de handheld. Hij geeft aan dat de PlayStation 3 eenzelfde release had, maar uitgegroeid is tot de populaire en winstgevende apparaat wat het nu is.

"Alles met grote beloningen komt met grote uitdagingen. We hadden het gevoel dat als de technologie er was, en het spelaanbod er was dan is het publiek er. Ik voel me er beter onder dan vier maanden geleden", voegt hij eraan toe.

We wachten met spanning af of Sony nog nieuwe Vita-titels gaat aankondigen op de persconferentie aanstaande disndag tijdens de gamescom in Keulen.

Vita