FOK! wat een weer...

Ook vandaag weer een heerlijke dag in petto. De temperatuur zal rond de 23 graden liggen, dus dit is echt weer zo'n dag om erop uit te trekken. Gewoon lekker die iMac uit laten staan en met je MacBook Air naar het strand verkassen. Vannacht koelt het echter weer behoorlijk af tot een graad of 13.

Vandaag heb je tevens nog de kans om het vuurwerkfestifal in Scheveningen bij te wonen. In Scheveningen staat een redelijk stevige wind die in de loop van de dag wat aantrekt, het kan daar dus een stukje frisser worden dan in de rest van het land, wél heb je daar wat minder last van de wolkenvelden die over het land heen trekken. Ook Dutch Valley in Spaarnwoude is in volle gang. De laatste kaarten kun je hier bemachtigen. Voor een ieder die besluit zich naar Spaarnwoude te begeven; daar iets meer wolken, maar ook iets warmer.

Weersverwachting
Nederland
Meer weer op FOK!


Wij zouden graag zien waar onze leden vandaag uithangen en daarom kun je een linkje naar jouw leukste kiekje submitten aan de redactie, onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste vijf foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen. Geniet ervan vandaag!

Zonsopkomst. (Kjell Bakx)
Goedemorgen! (Foto: Kjell Bakx)