Pc-versie Sleeping Dogs krijgt betere graphics

Square Enix heeft via een persbericht laten weten dat de pc-versie van Sleeping Dogs enkele extra's en verbeteringen krijgt. Er komt onder andere een high-resolution texture pack en is er meer detail te zien op krachtigere computers.

Ontwikkelaar United Front Games heeft op grafisch gebied allerlei dingen toegevoegd en verbeterd. De textures zijn te updaten via een high-resolution pack en objecten die verder weg zijn hebben meer detail dan op de consoleversies. SSAO-ondersteuning en filters zijn ook toegevoegd, wat voor sterk verbeterde schaduwen moet zorgen.

Op het gebied van performance is er ook aan de game gesleuteld. Het spel moet goed draaien op verschillende computers zoals dual- en quadcores, en computers met Nvidia SLI of AMD Crossfire. Daarnaast komt er 3D-ondersteuning en ondersteuning voor meerdere schermen.

Voor Team Fortress 2-spelers die Sleeping Dogs pre-orderen zijn er ook wat goodies. Zij krijgen het Team Fortress 2 Triad Pack wat uit acht voorwerpen bestaat. Elke class krijgt een item: denk aan neonborden om anderen mee te meppen en iets 'waarmee de spy nog beter kan sluipen'. Verder zijn er hats te verzamelen en komt er een King of the Hill-map geïnspireerd door Hong Kong.

Hieronder is een showcase te zien van Sleeping Dogs op pc.