'Lindsay Lohan in nieuwe videoclip Lady Gaga'

Lady Gaga wil haar nieuwe vriendin Lindsay Lohan helpen met haar comeback. Daarom zou de zangeres de aan lagerwal geraakte actrice een rolletje in haar nieuwe videoclip hebben aangeboden, vertellen verschillende ingewijden aan de Amerikaanse krant The New York Post.

"Vanwege Gaga's sterrenstatus is dit de grootste klus die Lindsay in jaren heeft gehad", schetst een van de bronnen. Lohan werd in 2007 van de weg geplukt omdat ze met drank achter de kiezen achter het stuur kroop. Sindsdien komt de 26-jarige geregeld in aanraking met justitie en is ze nauwelijks te zien in films of series.

Zelfs een paar dagen in de gevangenis maakten geen eind aan haar gedrag.

De zangeres en actrice, die sinds kort vriendinnen zijn, verbleven onlangs samen in een hotel in Los Angeles en zorgden voor aardig wat ophef. Gaga plaatste enkele kiekjes op haar site.

Lohan zou te zien zijn in de clip bij de eerste single van Gaga's nieuwe album. De zangeres onthulde afgelopen weekeinde dat die plaat ARTPOP gaat heten. Woordvoerders van zowel Lohan als Gaga wilden niet reageren op het gerucht.


'Lindsay Lohan in nieuwe videoclip Lady Gaga' (Foto: Novum)