Warner kondigt Game Party Champions aan

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt Game Party Champions voor de Wii U aan. Deze nieuwste versie van de Game Party-franchise biedt spelers nieuwe manieren om de concurrentie aan te gaan in arcade-, sport- en partyspellen.

Spelers spelen klassieke spellen zoals tafeltennis en skill ball en moderne favorieten zoals tafelhockey en basketbal. Game Party Champions bevat drie spannende spelmodi: Quick Play, Story Mode en Party Mode. Spelers die graag directe actie willen, kiezen voor een spel en starten meteen met spelen in Quick Play. In de Story Mode kunnen spelers proberen elkaar uit te spelen om zo te bewijzen dat ze de titel van "World Champion" waard zijn. In de Party Mode kunnen spelers ontdekken of ze kampioenen zijn met behulp van de Wii U-gamepad, terwijl anderen gebruik maken van de Wii-controllers om schade aan te richten tijdens hun spel. Spelers draaien vervolgens aan een wiel om te zien welk volgende spel ze zullen moeten spelen.

"Game Party Champions, speciaal ontwikkeld voor de Wii U, bevat een leuke pick-up-and-play stijl waarvan zowel ervaren als beginnende gamers evenveel zullen genieten", aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, Warner Bros. Interactive Entertainment. "Spelers kantelen, draaien en swipen de revolutionaire Wii U touchscreen-controller om te spelen op een geheel nieuwe wijze."

Game Party ChampionsGame Party Champions

Game Party ChampionsGame Party Champions