Force India richt zich op 2013

Het Formule 1-team Force India zal zich gaan richten op het seizoen 2013. De renstal van Vijay Mallya maakte bekend dat er voor dit seizoen weinig updates meer zullen komen en dat vrijwel alle aandacht op komend jaar zal worden gericht. Desondanks wil het team nog wel zesde in het constructeurskampioenschap worden.

Technisch directeur Andy Green tegen ESPN: "We zijn nu eigenlijk helemaal bezig met de ontwikkeling voor volgend jaar. Een team zoals het onze kan het zich niet veroorloven om na dit punt in het seizoen nog heel veel te gaan doorontwikkelen. We moeten roeien met de riemen die we hebben."

Achter Red Bull, McLaren, Lotus, Ferrari en Mercedes strijd Force India met Williams en Sauber om de zesde plaats in het constructeurskampioenschap. "Ons doel is de zesde plaats, dat is realistisch. Het zal niet makkelijk worden, want de auto's die voor ons staan zijn bijzonder snel. We zullen diep moeten gaan, zoals altijd, en keihard moeten werken tot het einde. Dat is het plan en we zullen zien waar het eindigt."