Gary Barlow 'overdonderd' door steunbetuigingen

Gary Barlow staat versteld van alle steun die hij en zijn vrouw krijgen. Het vierde kind van de 41-jarige zanger en zijn echtgenote kwam zaterdag dood ter wereld. "Jullie vriendelijke woorden en lieve berichten zijn overweldigend, bedankt", twitterde Barlow woensdag.

Fans van Barlow zijn een liefdadigheidsactie gestart. Ze willen honderdduizend pond ophalen voor een organisatie die zich inzet voor onderzoek naar doodgeboren kinderen en die nabestaanden steunt. "Als fans, en velen van ons ook als ouders, willen we onze liefde en steun overbrengen aan de familie Barlow", lichten de fans hun actie toe.

Barlow en zijn echtgenote Dawn maakten het verlies van hun dochter Poppy maandag bekend. Het stel liet weten kapot te zijn van de dood van het meisje. Hun eerste prioriteit was dochter Poppy 'een prachtige begrafenis te geven'. Wanneer die plaatsvindt, is niet bekend.

Barlow, die doorbrak met de boyband Take That, en de 42-jarige Dawn hebben al drie kinderen. Zoon Daniel kwam in 2000 ter wereld, twee jaar later volgde zijn zusje Emily. Daisy voegde zich in 2009 bij het gezin.