Kleuterneusje bevrijd van stukje Lego

Het moet haast wel een flinke verademing geweest zijn voor de zesjarige Isaak Lasson uit Salt Lake City. De arme kleuter had al jaren last van een korte adem en moest eigenlijk altijd tot vervelens aan toe met zijn mond open slapen. Dokters wisten zich geen raad en schreven keer op keer maar wat antibiotica voor.

Het bleek uiteindelijk allemaal te gaan om een rubber bandje van zijn Lego-auto. Isaaks ouders vermoeden dat het kereltje het Legostukje ongeveer op zijn derde levensjaar in zijn neus gestopt heeft. De klachten zijn toen namelijk begonnen. Toch heeft het nog tot eind vorige maand geduurd voordat de kno-arts een idee had wat precies de klachten zouden kunnen veroorzaken. “Ik heb ooit een spaghettisliert in mijn neus gestopt, maar dat is al heel lang geleden”, antwoordde de kleine Legobaas.

“We denken dat hij het destijds dubbel heeft gevouwen en zo naar binnen heeft gekregen”, vertelt zijn vader tegen de lokale nieuwszender KSL. Na verwijdering kon Isaak direct weer opgelucht adem halen. Het gaat ook direct een stuk beter met Isaak. Hij heeft meer energie en slaapt beter.

Serieus? Lego in je neus?Een Legostukje dat hem minder last gaf