PokéDex 3D Pro op 8 november naar Nintendo eShop

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de PokéDex 3D Pro-app vanaf 8 november te downloaden is uit de Nintendo eShop. Pokémon Dream Rader komt 12 november uit in de digitale winkel. Pokémon Black en White 2 komen op 12 oktober uit.

Pokédex 3D Pro is vanaf 8 november exclusief verkrijgbaar voor Nintendo 3DS via de Nintendo eShop. Met deze aangepaste versie kun je alles opzoeken over de vele Pokémon die er zijn: maar liefst 640 Pokémon uit de geschiedenis van de Pokémon-spelserie. Je kunt ook Pokémon Challenges doen om jouw kennis te testen in quizzen. De originele Pokédex 3D wordt op 11 oktober uit de eShop verwijderd om ervoor te zorgen dat iedereen de nieuwste Pokédex gebruikt.

Pokémon Dream Radar verschijnt op 12 oktober in de eShop. Met deze app kunnen spelers Pokémon vangen en voorwerpen gebruiken met behulp van Augmented Reality-technologie. Door de Nintendo 3DS te bewegen kun je op Dream Clouds richten en schieten. Gevangen Pokémon en voorwerpen uit Pokémon Dream Radar kunnen worden overgezet naar Pokémon Black & White 2. Er ziten enkele items en vaardigheden in die niet in de Pokémon Black en White 2 voorkomen, maar deze kun je wel overzetten naar jouw spel.