Bolt wil naar Man. United

Usain Bolt maakt momenteel furore als sprinter op de Olympische Spelen, maar de Jamaicaan hoopt ook als profvoetballer te kunnen slagen. Bolt is ervan overtuigd dat hij mee zou kunnen in het profvoetbal, een droom die hij al lange tijd heeft.

De sprinter hoopt daarom een kans te krijgen bij Manchester United. "Mensen denken dat ik een geintje maak, maar als Sir Alex Ferguson me zou bellen en zeggen: Oké, we doen het. Kom hierheen voor een proefperiode, dan zou ik het zo doen."

"Ik zou de uitdaging niet aangaan als ik zou denken dat ik niet goed genoeg zou zijn. Ik ben een erg talentvolle speler en weet dat ik het verschil kan maken", vervolgt Bolt tegenover The Sun. "Ik zou de snelste speler in het team zijn, maar ik kan ook goed voetballen. Ik ben nog een paar dagen in Groot-Brittannië, dus als Ferguson me wil bellen, weet hij me te vinden."

Een woordvoerder van de Premier League-club reageert kort op de sollicitatie van Bolt. "Als de snelste man op aarde zou hij ongetwijfeld snelheid toevoegen aan het team." De Jamaicaan liet zich in 2011 al eerder ontvallen graag nog eens als voetballer actief te zijn.