Miljardair bouwt Jurassic Park na

Miljardair Clive Palmer is één van die mensen die denkt dat je met geld alles kan, als je maar genoeg betaalt. Een tijd terug meldde hij al dat hij werkte aan een replica van de Titanic, waarmee hij in 2016 het ruime sop wil kiezen. Maar een echte Titanic is voor hem nog niet goed genoeg: nu gaat het gerucht de ronde dat hij Jurassic Park in het echt wil nabouwen.

De Sunshine Coast Daily vernam van het plan van iemand die dichtbij Palmer staat. De miljardair zou op dit moment in onderhandeling zijn met een groep wetenschappers die in 1996 het schaap Dolly kloonden. Dit willen ze nu ook met dinosaurus DNA gaan proberen. Het park moet uiteindelijk komen te liggen in het resort van de miljardair in Australië.

Palmer zelf ontkent de geruchten echter stellig: "Het is een opgeblazen verhaal. Ik heb de journalist in kwestie nooit gesproken."Toch blijft de Sushine Coast Daily bij het verhaal:"Mr. Palmer verandert zijn verhaal continue en de mensen uit Sunshine Coast wachten  al lang wat zijn plannen nu werkelijk inhouden. Veel van deze geruchten komen van bronnen uit de directe omgeving van Clive."

Wat vind jij? Zou jij een dergelijk park gaan bezoeken?