Sheen en Lohan in Scary Movie 5

Goed nieuws voor drugsdealers in Hollywood filmfans. Zowel Lindsay Lohan als Charlie Sheen spelen een rol in Scary Movie 5. Dit heugelijke nieuws werd wereldkundig gemaakt via de website van E! Online.

Het is nog niet bekend welke rol Lohan in de film gaat spelen. De actrice, die het afgelopen jaar vooral in het nieuws kwam door een taakstraf, het feit dat ze blut was, uit een maffiafilm met Travolta stapte en ook nog eens een wegpiraat bleek te zijn, is wel toe aan een opkikker van haar nogal inzakkende filmloopbaan. Sheen was eerder al te zien als Tom Logan in Scary Movie 3 (2003) en Scary Movie 4 (2006). Alhoewel hij in deel 4 de pijp uitging, zal ook hij in deel 5 van de succesvolle reeks te zien zijn, die op E! wordt omschreven als een reboot van de hele serie.

Anna Faris zal helaas niet te zien zijn in Scary Movie 5. De film is vanaf 2 mei 2013 in de Nederlandse bioscopen te zien. Het scenario voor de film is geschreven door David Zucker (Airplane, The Naked Gun-films, Kentucky Fried Movie) en Pat Proft (Police Academy 1 - 7, Hot Shots!, Hot Shots: Part Deux) en zal worden geregisseerd door Malcolm D. Lee (Soul Men (2008).

Charlie Sheen heeft weer filmrol te pakken (Novum)