Selena Gomez wil voorlopig niet trouwen

Selena Gomez ziet het voorlopig niet zitten om haar jawoord te geven aan haar vriendin Justin Bieber. Eerder dit jaar gingen geruchten dat de twee zich hadden verloofd, maar Selena moet nog niet denken aan een huwelijk.

"Een trouwerij en zo, dat komt allemaal denk ik wel als ik het gevoel heb dat ik alle andere doelen in mijn leven heb bereikt", zegt de 20-jarige zangeres tegen het tijdschrift Teen Vogue. De actrice benadrukt dat ze het erg naar haar zin heeft met Bieber. "Ik heb het heel erg leuk, ik mag me gelukkig prijzen."

Ondanks haar goede relatie ziet ze een volgende stap nog niet zitten. "Ik ben 20. En ik neem niets in mijn privéleven erg serieus", vertelt Gomez. "Ik heb leuke vrienden en een groep mensen van wie ik hou. En de rest komt wel."

Ook samenwonen staat nog niet op het verlanglijstje van Gomez, ze heeft het nog prima naar haar zin bij haar ouders. "Ik woon in een klein appartement in het huis van mijn ouders. Ik lig een beetje achter."

Voor haar muzikale carrière heeft Gomez wel genoeg toekomstplannen. "Met wie ik dolgraag wil samenwerken, maar ik ben bang dat dat nooit gaat gebeuren omdat hij volgens mij niks meer met muziek doet, is Justin Timberlake. Ik vind zijn muziek zo geweldig."