Afrojack ziet dochter nog steeds nauwelijks

Afrojack heeft nog steeds nauwelijks contact met zijn dochter. "Vegas' vader speelt op dit moment niet zo'n belangrijke rol in haar leven", doet Amanda Balk, die in maart beviel, uit de doeken in Viva. Toen Amanda drie maanden zwanger was, liep haar relatie met Afrojack op de klippen.

"Nick werkt veel", zegt Amanda over Afrojack, die geboren werd als Nick van de Wall. "Hij is veel onderweg waardoor hij zijn dochter niet vaak heeft gezien." Van de Wall zag de kleine Vegas voor het eerst toen ze al zes weken was, daarvoor had de wereldberoemde dj geen tijd voor de kleine meid.

Amanda mist geregeld een man in haar leven. "Natuurlijk heb ik soms van die momenten dat ik denk: deden we het maar met z'n tweeën. Zoals laatst. Toen ik langs de kant van de weg stond en mijn meisje borstvoeding gaf. Op dat moment hoopte ik dat er iemand naast me stond op wie ik terug kan vallen."

Daar komt volgens Balk binnenkort verandering in. "Sinds kort hebben we weer regelmatig contact, omdat we allebei het beste voor Vegas willen. Dat hij er niet elke dag voor haar kan zijn, vind ik jammer, maar erg is het niet", zegt de Gouden Kooi-deelneemster, die ook opgroeide zonder vader. "Mijn moeder gaf liefde voor twee. Dat doe ik nu ook."