Eerste details voor Dragon's Dogma 2

Capcoms succes met Dragon's Dogma is blijkbaar groot genoeg geweest. De studio is namelijk bezig met de ontwikkeling van Dragon's Dogma 2. In een interview met het Japanse tijdschrift Famitsu heeft bedenker Hideaki Itsuno een eerste stukje prijsgegeven van wat we van deze opvolger mogen verwachten.

Zo heeft Itsuno onder andere aangegeven dat slechts 60-70% van zijn ideeën ook daadwerkelijk in het spel terecht zijn gekomen en dat de grootte van de spelwereld ongeveer tweederde is van wat hij ervan had willen maken. Het ziey er dus naar uit dat we veilig genoeg kunnen stellen dat de wereld van Dragon's Dogma 2 een stuk groter gaat worden.

Itsuno heeft ook aangegeven dat op zijn wensenlijstje een quest creation mode staat. Met alle ideeën die je hierbij kunt hebben blijven de details van dit onderdeel echter gissen. Itsuno heeft er namelijk niets meer dan dit over gezegd.

Er zijn buiten deze eerste flarden nog geen details bekend over Dragon's Dogma 2. Wanneer en op welke platformen het spel gaat uitkomen zullen we moeten afwachten.

Mensen die het eerste deel nog niet kennen en er meer over willen weten kunnen hier de review lezen.