Sahin mag alweer weg bij Real Madrid

Het huwelijk tussen Real Madrid en Nuri Sahin lijkt al vroeg ten einde. De Koninklijke heeft de middenvelder laten weten te mogen vertrekken. Sahin kwam begin vorig seizoen over van Borussia Dortmund, waar hij een van de sterkhouders was.

Mede door blessureleed en vormproblemen wist de voormalig Feyenoorder nooit te imponeren in de Spaanse hoofdstad. Trainer José Mourinho laat vandaag weten dat er voor Sahin geen toekomst meer is bij de club.

"Wij geloven dat het beter voor hem is om ergens anders naartoe te gaan, als hij daar wel aan spelen toekomt", zo laat de oefenmeester weten aan diverse Spaanse media. Ook de toekomst van de Braziliaan Kaká bij Real is twijfelachtig. De middenvelder speelde afgelopen seizoen niet altijd en werd onlangs serieus gelinkt aan een terugkeer naar AC Milan.

Mourinho kan dan ook nog geen uitsluitsel geven. "Ik weet niet of hij zal vertrekken of niet. Maar als hij hier blijft, zal hij zeker zijn steentje bijdragen. Ik zal heel blij zijn als hij bij ons blijft. Tussen ons zijn er geen problemen."