Katherine Jackson wil voogdij delen

Katherine Jackson is bereid de voogdij over de kinderen van Michael Jackson te delen. Dat heeft haar advocaat in een verklaring laten weten. Eerder deze week werd TJ Jackson aangewezen als tijdelijke voogd over Blanket, Paris en Prince.

Tot voor kort was de voogdij in handen van Katherine, de 82-jarige moeder van Michael Jackson, maar volgens de rechter werd ze belemmerd door 'een derde partij'. Naar verluidt wordt daarmee gedoeld op haar kinderen. TJ, een zoon van Tito Jackson, liet weten dat zijn oma een warrige indruk maakte.

De familie Jackson maakt zich grote zorgen om Katherine, die afgelopen weekeinde als vermist werd opgegeven omdat haar kleinkinderen al een week geen contact met haar konden krijgen. Inmiddels zou ze weer hebben gesproken met haar kleinkinderen. Ook ontstond een vechtpartij in het huis van Katherine die met de zorg voor de kinderen te maken zou hebben.

Verschillende familieleden ruziën met elkaar vanwege het testament van de in 2009 overleden Michael Jackson. Volgens sommigen hebben de beheerders van zijn nalatenschap het testament vervalst.