[EL] Uitslag Lokomotiv Plovdiv - Vitesse

Vitesse is er tijdens een knotsgek duel tegen Lokomotiv Plovdiv niet in geslaagd om te winnen. De Arnhemmers kwamen vier keer op voorsprong, maar de Bulgaarse opponent kwam even zo vaak weer terug. Eindstand: 4-4.

De ploeg van nieuwbakken trainer Fred Rutten begon het duel goed en legde overtuigend voetbal op de grasmat. Het verzorgde voetbal bleek echter van korte duur te zijn, waardoor Lokomotiv Plovdiv al snel het idee kreeg dat er iets te halen viel. Toch kwam de Arnhemse formatie uiteindelijk op voorsprong door een goal van Jonathan Reis.

De voorsprong was echter van korte duur, want nog geen minuut later tekende Todorov de gelijkmaker aan. In het vervolg kwam Vitesse via Marco van Ginkel en Wilfred Bony tot tweemaal toe op voorsprong, maar Lokomotiv Plovdiv liet zich niet van de wijs brengen en slaagde er in om tot twee keer toe op gelijke hoogte te komen.

Uiteindelijk leek een droge knal van Van Ginkel Vitesse alsnog de overwinning op te leveren, maar het mocht niet zo zijn. De thuisploeg toonde opnieuw karakter en sleepte een verdiend gelijkspel uit het vuur.


Lokomotiv Plovdiv

4 - 4

Vitesse

 23' Todorov
 49' Lazarov
 64' Lazarov
 90+2' Dos Santos
   22' Reis
 30' van Ginkel
 53' Bony
 77' van Ginkel 
 
 Gele kaart: Bengelloun, Rodrigues, D.Georgiev, (Lokomotiv Plovdiv)
 
Stadion: Lovech Stadion, Lovech
Toeschouwers: n.b.
Arbiter: Lahoz (Spa)
 
Opstelling:   Opstelling:
Gospodinov
Rodrigues
Bengelloun
Salamastrakis
Venkov
Todorov
D. Georgiev
V. Georgiev (Dos Santos/57)
Zlatinski (Kiriakidis/85)
Serginho (Marques/73)
Lazarov
  Velthuizen
Yasuda
Kalas
Kashia
van Aanholt (van der Struijk/70)
van Ginkel
van der Heijden
Hofs (Pröpper/62)
Ibarra (Chanturia/80)
Bony
Reis