'Trijntje Oosterhuis jarenlang bedrogen'

Het huwelijk van Trijntje Oosterhuis verkeert volgens ingewijden in zwaar weer. De zangeres, die in 2002 trouwde met Sander van den Eeden, zou al jaren worden bedrogen. Sander heeft volgens de bronnen een affaire met een van zijn collega's.

"Iedereen wist het, iedereen praatte erover", klapt een bron uit de school in De Telegraaf. "Er werd bepaald geen geheim van gemaakt." Volgens de ingewijden weet Trijntje al langer dat haar echtgenoot een minnares heeft. "Hoe het nu voor hun huwelijk gaat aflopen, vraag ik me af", zegt een vriendin van de zangeres. "Ik denk dat Trijntje oprecht heeft gehoopt dat de verliefdheid een bevlieging zou zijn."

Nu de relatie van Sander en zijn collega Larissa bekend is geworden, moet Trijntje een knoop doorhakken. "Ze gaat dit nu niet meer tolereren", weet haar vriendin. "Publiekelijk een vrouw aan haar zij laten bestaan, dat gaat ze niet doen."

De 39-jarige Trijntje trouwde in 2002 in intieme kring met de negen jaar oudere Sander. Trijntje en Sander hebben twee zoons, Jonas (7) en Marijn (5).