Vlaar: "Zijn er niet minder op geworden"

De vakantie van Ron Vlaar zit erop. De verdediger is blij met de aankopen van Feyenoord. "We zijn er zeker niet minder op geworden."

Doordat de verdediger met Nederland deelnam aan het EK, kreeg hij langer vrijaf van Feyenoord. Het toernooi bleek een deceptie, maar Vlaar zag ook positieve dingen. "Ik ben blij dat ik erbij was, het is toch een unieke ervaring om mee te maken. Over mijn eigen spel ben ik redelijk positief, in mijn ogen heb ik naar behoren gespeeld", zegt hij op de officiële website van Feyenoord.

"Het koppie is leeg en de batterij weer vol", vervolgt de aanvoerder. "Ik vind het ook geen probleem om direct op trainingskamp te gaan, zo'n week is juist ideaal om goed te trainen en toe te werken naar het nieuwe seizoen."

"Natuurlijk is het jammer dat sommige spelers zijn vertrokken, maar we hebben er veel kwaliteit voor teruggekregen. Vorige week heb ik al even kennisgemaakt met de nieuwe jongens. We zijn er zeker niet minder op geworden, er staat een uitstekende en talentvolle groep met heel veel mogelijkheden."