FOK!filmtips van de dag: Gran Torino

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Voor vanavond staat Gran Torino op het programma. De briljante film van acteur/regisseur Clint Eastwood begint om half 9 op de campingzender. In Gran Torino ziet Koreaanse oorlogsveteraan: Walt Kowalski (Eastwood) hoe de buurt waarin hij woont, langzaam maar zeker aftakelt en er om hem heen steeds meer Aziatische gezinnen komen wonen. Als Walts buurjongen zijn pronkstuk, een 1972 Gran Torino, probeert te stelen is de maat vol; Walt besluit om, met hulp van zijn buurjongen, een grote schoonmaak te houden om zodoende de verschillende bendes, die zich in de buurt huisvesten, weg te werken. Mocht je Gran Torino nog niet gezien hebben dan ben je verplicht om vanavond je televisie af te stemmen op SBS6.

Clint Eastwood op z'n best in Gran Torino 

Voor diegene die Gran Torino al wel hebben gezien is er weinig anders op televisie. Net5 zendt om half 9 de vrouwenfilm Sex and the City – The Movie uit. Op datzelfde tijdstip is op RTL8 de tienerfilm Angus, Thongs and Perfect Snoggings te zien. Later op de avond, om 22:40, zendt RTL7 de spierballenfilm 2 Fast 2 Furious uit.

Welke film je ook gaat kijken, FOK!film wenst je veel kijkplezier toe!

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!