'Gepensioneerde' Lily Allen terug op podium

Lily Allen is zaterdag weer op het podium geklommen. De zangeres, die de muziekindustrie in 2010 de rug toekeerde, trad op tijdens de show van haar goede vriend Professor Green. Green verzorgde op zijn beurt het voorprogramma van The Stone Roses in Manchester.

Allen wandelde halverwege Greens show tot grote verrassing van het publiek het podium op. Met hem bracht ze hun duet Just Be Good To Green ten gehore. "Nee Professor Green stond niet met een kat op het podium te zwaaien, dat was ik. Ik probeerde te zingen", grapte de 27-jarige na haar optreden op Twitter.

Het lijkt er steeds meer op dat Allen, die bijna twee jaar geleden haar pensioen aankondigde, werkt aan een comeback. Vorige maand liet de zangeres doorschemeren dat ze weer in de studio zit. Wat voor muziek dat oplevert, is nog maar de vraag. Allen, die hits als Smile en Fuck You scoorde, suggereerde eerder een countryalbum te willen maken.

De laatste plaat van de Britse, It's Not Me, It's You, stamt uit 2009. De afgelopen twee jaar leefde Allen buiten de schijnwerpers en wierp ze zich op haar modezaak. Ook trouwde ze met bouwvakker Sam Cooper en kreeg ze met hem dochter Ethel Mary.