SEGA Europe gaat reorganiseren

SEGA Europe heeft vandaag bevestigd dat het bedrijf haar focus als gevolg van de recente reorganisatie gaat verleggen naar de ontwikkeling van nieuwe en bestaande digitale content en het stimuleren van belangrijke IP voor verpakte producten.

SEGA heeft haar bedrijfsstrategie daarom gewijzigd en zal overgaan tot sluiting van haar kantoren in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Australië en de Benelux. "SEGA gaat een nieuwe en spannende fase tegemoet die het bedrijf zal positioneren als een contentgestuurde organisatie die het maximale uit de verkoop haalt met sterke en gebalanceerde IP, zoals Sonic the Hedgehog, Total War, Football Manager en de Aliens-franchise", aldus Jurgen Post, COO van SEGA Europe. "Het bedrijf zal profiteren van een duidelijke focus en een vernieuwde strategie voor onze digitale en verpakte producten, en we weten zeker dat dit ons succes in de toekomst zal veiligstellen."

SEGA zal de verkoop, marketing en distributie van London 2012, de officiële videogame van de Olympische Spelen gewoon voortzetten. Dit spel wordt uitgebracht op 29 juni voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

SEGA-logo