Zonsondergang in Arborea

Deep Silver geeft vandaag de trailer vrij van Risen 2: Dark Waters waarin de rustgevende zonsondergang op Arborea, gelegen in de zuidelijke zeeën, te zien is.

Het glinsterende water, de weelderige bossen, het felle zonlicht en de donderende water-vallen zorgen voor een idylische omgeving in de Zuidelijke Zeeën. De rust in dit mooie en intrigerende land zal niet lang duren, als het piratenavontuur begint.

In Risen 2: Dark Waters stuurt de Inquisitie de held uit op zoek naar een remedie tegen de zeemonsters die steeds de rederijen verstoren, waardoor het eiland ver-stoken blijft van de noodzakelijke toevoer van goederen en middelen. De piraten lijken te weten hoe ze met deze beestjes om moeten gaan… maar ze willen niet echt meewerken.

Nieuwe gameplay elementen bouwen verder op de diversiteit van Risen 2: zo kunnen spelers nu bijvoorbeeld ook vuurwapens gebruiken. En als piraten kunnen de avonturiers ook nieuwe vaardigheden gebruiken, zoals Dirty Tricks, waarmee ze hun vijanden in gevecht kunnen verwarren of aanvallen.

Risen 2: Dark Waters is nu uit op pc en komt uit op 3 augustus 2012 voor Xbox 360 en PlayStation 3.