Iniesta heeft respect voor Portugal

FC Barcelona-middenvelder Andrés Iniesta heeft respect voor de spelers van Portugal en zegt tegenover The Sun dat het elftal niet alleen uit Cristiano Ronaldo bestaat. De Spanjaard weet dat zijn team genoeg middelen heeft om het wonderkind uit Portugal te stoppen.

Volgens Iniesta bestaat Portugal niet alleen uit Ronaldo. De vleugelspeler van Real Madrid wordt door veel mensen geobsedeerd maar volgens El Blanquito is Portugal ook gevaarlijk op meerdere plaatsen in het veld.

"We hebben respect voor Ronaldo, maar we zijn niet van plan om oorlog te voeren tegen één man. Simpelweg omdat we denken dat dat ons de overwinning gaat brengen. Portugal is gevaarlijk op een aantal plekken in het veld en het zal in hun gedachte blijven dat wij ze uit het wereldkampioenschap hebben gegooid, maar als je geobsedeerd bent met iets, ga je dingen uit het oog verliezen en dat leidt je tot de ondergang", aldus Iniesta.

Vanavond staan de twee Zuid-Europese landen tegenover elkaar in Donetsk. De winnaar speelt zondag in Kiev tegen de winnaar van de wedstrijd Duitsland - Italië.