Geen Europese release Journey: Collector's Edition

Journey: Collector's Edition komt niet naar Europa. De lokalisatie van de compilatie met alle drie de games van gamestudio Thatgamecompany zou volgens de ontwikkelaar teveel geld kosten. Dat laat het bedrijf via Twitter weten.

Journey: Collector's Edition bevat Journey, Flower en Flow. Naast de games krijgen gamers ook de soundtrack van elk spel, een making-of van Journey en een aantal mini-games in handen. Bovendien zit er een code voor een maand gratis PlayStation Plus in het pakket. De collectie ligt vanaf 28 augustus in Amerikaanse winkels.

In 2006 ging Thatgamecompany een contract aan met Sony Computer Entertainment voor drie spellen. Het bedrijf maakte Flower, Flow en bracht dit jaar Journey op de markt voor de PlayStation 3. Journey is het best verkochte spel ooit dat verspreid is via het Playstation-netwerk.

Het volgende spel van Thatgamecompany is al in productie. Waar alle voorgaande spellen alleen voor de PlayStation gemaakt werden, kan dit spel op meerdere spelcomputers verschijnen.


Geen Europese release Journey: Collector's Edition