Arroyo laatste afvaller Tourselectie Movistar

Movistar en Cofidis hebben hun selectie onthuld voor de Tour de France. Bij het Spaanse Movistar is David Arroyo de laatste afvaller. Kopmannen bij de formatie zijn Alejandro Valverde en José Joaquin Rojas. 

De twee Spanjaarden krijgen assistentie van niet de minste renners. Zo zijn ook Juan José Cobo, de winnaar van de Vuelta van vorig jaar, en de Portugees Rui Costa, onlangs nog winnaar van de Ronde van Zwitserland, opgeroepen. De selectie wordt aangevuld met de Spanjaarden Imanol Erviti, José Ivan Gutierrez en Ruben Plaza, de Rus Vladimir Karpets en de Wit-Rus Vasil Kiryienka. 

Cofidis
Bij het Franse Cofidis zijn alle ogen gericht op Rein Taaramäe. De Estse nummer elf van het eindklassement van vorig jaar voert de negenkoppige formatie ook dit jaar weer aan. De overige coureurs die drie weken over de Franse wegen zullen rijden, zijn de Fransen Samuel Dumoulin, Nicolas Edet, Julien Fouchard, Remy Di Gregorio en David Moncoutie, de Belgen Jan Ghyselinck en Romain Zingle en de Spanjaard Luis Angel Maté.