Chucky is terug in Curse of Chucky

De moordende speelgoedpop Chucky is terug. Filmstudio Universal heeft aangegeven dat de casting voor The Curse of Chucky officieel van start is gegaan.

De film wordt geschreven, geproduceerd en geregisseerd door niemand minder dan de bedenker van de killer: Don Mancini . De opnames beginnen in september in Winnipeg, Canada. Brad Dourif keert terug als de stem van de psychopaat. Personages in de film zijn naast Chucky onder meer hoofdrolspeelster Nica en haar oudere, manipulatieve zus Barb. Zij is getrouwd met Ian en heeft een dochter van vijf genaamd Alice. Haar babysitter is Jill, die regelmatig met Ian van bil gaat. Overige, ondersteunende personages zijn een priester die tegen Chucky strijdt en een overleden vrouw genaamd Sarah.

The Curse of Chucky wordt geproduceerd voor een direct-to-dvd-release en draait wederom rond Chucky, de bezeten, roodharige speelgoedpop. Deze keer zaait hij chaos in een familie die zich opmaakt voor de begrafenis van Sarah. Tijdens de ceremonie zit een jongedame die sinds haar geboorte verlamd is samen met haar zus, schoonbroer, nicht en babysitter opgescheept. Als mensen een voor een worden omgelegd ontdekt Nica dat de verdachte mogelijk een pop is die zij enkele dagen voor de begrafenis kreeg opgestuurd.

De filmstudio heeft aangegeven dat er meer nadruk wordt gelegd op het enger maken van de morbide filmserie, die ooit is gestart met de film Child's Play. Wanneer de film op dvd verschijnt is nog onbekend.

Chucky