Wahlberg vergelijkt Bieber-film met Color of Money

Mark Wahlberg vergelijkt zijn geplande basketbalfilm waarin Justin Bieber speelt met The Color of Money van Martin Scorsese. Daarin vertolkt Paul Newman de rol van onwillige mentor van Tom Cruise in de wereld van het professionele poolbiljart. Ditmaal coacht Wahlberg de tienerzanger als veelbelovende straatbasketballer.

"Het verhaal speelt zich af in de schimmige wereld van het straatbasketbal", zegt Wahlberg tegen MTV. "Justin speelt een enorm getalenteerde maar ook veel te bijdehante knul".

"We hebben allemaal op internet kunnen zien hoe goed Justin kan basketballen", gaat de 41-jarige acteur verder. "Maar ik ben van mening dat hij ook echt kan acteren. Reken maar dat wij er alles aan gaan doen om hem de beste acteerprestatie ooit neer te laten zetten."

Er is alleen een groot struikelblok, weet Wahlberg. "Hij moet zich wel realiseren dat hij een rol speelt, dus dat haar moet anders. Misschien even met de tondeuse erover", lacht hij.

Wanneer de nog titelloze film in de bioscoop moet verschijnen, is nog onbekend. Wahlberg hoopt volgend voorjaar met de opnames van start te gaan.