Reijnierse coach beloften Oranje

De KNVB heeft Remy Reijnierse aangewezen als coach van de Oranje-beloften en het Nederlands elftal Onder 18 jaar. Bij de Oranje-beloften volgt hij Adrie Koster op, die komend seizoen werkzaam is voor het Belgische Beerschot. Bij Onder 18 jaar wordt Reijnierse bijgestaan door assistent-coach Ruud Dokter en Reinier Robbemond.

Reijnierse is oud-speler van FC Eindhoven en VVV Venlo. In Venlo was hij ook hoofd-opleiding. Deze rol had hij ook bij PSV van 1998 t/m 2001. In 2004 kwam Reijnierse in dienst van de KNVB. Eerst als interim-trainer van het vrouwenelfal en daarna als assistent van Foppe de Haan bij Jong Oranje.  De laatste jaren was hij docent bij de opleiding trainer/coach betaald voetbal. 

Robbemond gaat het assistentschap combineren met zijn huidige functie als trainer/coach bij AZ Onder 19. Tijdens zijn carrière als speler was Robbemond actief voor Dordrecht ’90, FC Utrecht, AZ en De Graafschap. Hij speelde in totaal 412 wedstrijden in het betaalde voetbal. Daarin was hij 29 keer trefzeker.