Brøndby laat Krohn-Dehli gaan bij goed bod

Michael Krohn-Dehli staat in de belangstelling van diverse Europese clubs. De aanvaller van Brøndby IF maakte indruk op het EK in Polen en Oekraïne. Bij een goed bod mag hij zijn club verlaten.

Sportief directeur Ole Bjur reageert op het mogelijke vertrek van de buitenspeler. "Michael heeft het geweldig gedaan op het EK", zegt Bjur in de Deense media. "Niet alleen omdat hij scoorde en een assist gaf, ook puur gezien zijn spel. Het is een prachtige ervaring geweest voor hem. Dit betekent uiteraard wel dat de interesse toeneemt. Steeds meer clubs zien welke kwaliteiten Krohn heeft."

"We kunnen daarom niet uitsluiten dat er op een gegeven moment een aantrekkelijk bod op tafel komt. Mocht dit gebeuren dan zullen we daar naar kijken en besluiten of we overgaan tot een verkoop. Wel moet ik daarbij zeggen dat we alleen akkoord gaan wanneer het bod voldoet aan onze verwachting en zowel voor Brøndby als Krohn interessant is."

De voormalig speler van Ajax staat in de belangstelling van FC Twente. Zijn vriendin is tevens een Nederlandse, waardoor een terugkeer naar Nederland voor de hand kan liggen.