Spider-Man vindt Emma Stone pittige tante

Andrew Garfield vindt zijn vriendinnetje Emma Stone een stoere actrice. "Ze is een pittige tante", zegt de Amazing Spider-Man-acteur in Londen tegen Novum Nieuws. "Ze is sowieso een pittig persoon om mee samen te zijn." De Britse Garfield speelt Spider-Man en Stone zijn geliefde, maar de twee zijn ook buiten de camera's om een stel.

The Amazing Spider-Man zit vol actie en volgens regisseur Marc Webb deinsde de 23-jarige Amerikaanse actrice nergens voor terug. "Ze is superstoer", vertelt de Amerikaanse regisseur. "Ze heeft zich helemaal op de film gestort en had geen angsten", gaat hij verder. "Ze is intimiderend."

Stone vindt zichzelf helemaal niet zo stoer. "Dat ben ik helemaal niet, dat is een leugen." Ze interpreteert de woorden van haar regisseur dan ook heel anders. "Hij bedoelde misschien gewoon dat ik emotioneel intimiderend ben."

De actiefilm The Amazing Spider-Man ging maandagavond in Londen in première. De film gaat over de beginjaren van Spider-Man. Ook Martin Sheen, Sally Field en Rhys Ifans hebben rollen in de actiefilm. The Amazing Spider-Man draait vanaf 28 juni in de Nederlandse bioscopen.


Spider-Man vindt Emma Stone pittige tante (Foto: Novum)